25/02/2021
Devilpage.cz / sk – Fanúšikovské stránky najväčšieho futbalového klubu na svete – MUFC
Mediálne správy

Vidić si myslí, že honba za titulom skončila

Kapitán United Nemanja Vidić pripustil, že po prehre na Stamford Bridge (3-1) sa nádeje jeho tímu na zisk titulu pominuli.

 

Porážka odsunula United už 14 bodov za ligových lídrov z Arsenalu Londýn a Vidić už túto priepasť vidí ako neprekonateľnú.

 

„Sme príliš ďaleko vzadu a teraz sa musíme sústrediť na umiestnenie v prvej trojke alebo štvorke,“ povedal po zápase Vidić pre skysports. „Musíme myslieť pozitívne, neodohrali sme zlý zápas. Oni mali tri strely a z nich tri góly a v tom je ten rozdiel. Potrestali nás za každú našu chybu. Nehrali sme až tak zle a výsledok nemá v tomto prípade žiadnu výpovednú hodnotu.

 

„Dostali sme dva góly po štandardných situáciách. Okrem toho nemali veľa šancí. Nemali veľa striel, no trikrát skórovali.

 

„Nebude to ľahké, teraz musíme bojovať o Ligu majstrov. Musíme stále myslieť pozitívne, zomknúť sa a tvrdo makať, bojovať jeden za druhého. S kúskom šťastia by sa nám to mohlo podariť. Iba takto máme šancu.“

 

Vidić odmieta viniť manažéra za pokles formy United a hovorí, že hráči už sú unavení z neustáleho bránenia ich manažéra pred dobiedzajúcimi médiami.

 

„Nemôžeme sa v jednom kuse vyjadrovať o manažéroch, hráči už sú z toho otrávení, pretože náš manažér sa snaží najlepšie, ako vie. Takticky sme tento zápas nehrali zle.“

 

„Je to sklamanie. Nemyslím si, že sme boli dostatočne účinní v ich pokutovom území, a to svoje sme si neubránili najlepšie. To už je, myslím si, našim osudom v tejto sezóne. Práve tie maličkosti [ako tečovaná lopta pri prvom góle]. Drobné momenty v tejto sezóne robia veľké rozdiely a menia výsledky zápasov.“

 

Srbský obranca bol nahnevaný z rozhodnutia hlavného arbitra, ktorý mu ukázal červenú kartu za zákrok na Edena Hazarda. Tá zároveň znamená nútenú prestávku pre Vidića aj v nadchádzajúcom semifinálovom stretnutí Capital One Cupu proti Sunderlandu.

 

„Mám pocit, že to bolo trochu prísne rozhodnutie, pretože som šiel po lopte. Hazard, ako vieme, je šikovný hráč a tesne pred zákrokom si loptu posunul,“ dodáva Nemanja.

 

„Podľa mňa to nebolo na červenú kartu a bol som z tohto rozhodnutia sklamaný. Bol to jeden z tých dní, ktoré sa pre nás skončili nešťastne.“

 

Zdroj: skysports.com


Pre zobrazenie komentárov sa musíte prihlásiť!